loading.gif
mobile-banner-bg

YILDIZTEPE MAHALLESİ SEÇİM İRTİBAT BÜROMUZ AÇILDI

...
20 Ocak 2009 - Salı

Yıldıztepe Mahallesi Seçim İrtibat Büromuz teşkilat mensuplarının ve mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Seçim çalışmalarının başlaması ile aralıksız ve yoğun bir tempoda çalışmalarımız devam ediyor. Seçim irtibat bürolarımızdaki ikinci açılış programı Yıldıztepe Mahallesinde gerçekleştirildi. Programa mahalle sakinleri ve teşkilat mensuplarımızın yanı sıra ilçemizden sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyemiz Solmaz Hanım, İlçe ve Belediye Başkanlarımız katıldı.

Yıldıztepe Mahalle Başkanımız İrfan Toprak Bey'in Hoşgeldiniz konuşmasının ardından, Belediye Başkanımız Bağcılar'da özellikle de Yıldıztepe Mahallesi'nde yapılmış olan hizmetleri anlattı. İlçe Başkanımız Necati Karagöz ise yoğun teveccühünden dolayı mahalle sakinlerine ve güzel organizasyondan dolayı mahalle teşkilatına teşekkür ederek başladığı konuşmasında hükümet faaliyetlerini anlattı ve gündemdeki konuları değerlendirdi.

Açılış kurdelesini İl Yönetim Kurulu Üyemiz Solmaz Hanım, İlçe Başkanımız Necati Karagöz, Belediye Başkanımız Lokman Çağrıcı, mahalleden sorumlu yönetim kurulu üyemiz Adem Sönmez ve Mahalle Başkanımız İrfan Toprak birlikte kestiler. Açılışın sonrasında partililer ve mahalle sakinleri başkanlarımızla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdiler.