loading.gif
mobile-banner-bg

Vefa İftarı

...
14 Temmuz 2013 - Pazar

.

VEFA İFTARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

         Akparti Bağcılar İlçe Başkanlığının düzenlediği geleneksel “Vefa İftarı” programı, İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK’ün ev sahipliğinde düzenlendi.

         İftar programına İstanbul Milletvekili Ünal KACIR, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyasettin GERGİN, İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Lokman ÇAGIRICI, Kadın Kolları Başkanı Fatma KIRATLI, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah ÖZDEMİR ve kuruluşundan bugüne emeği geçen tüm teşkilat mensupları katıldı.

         İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK yaptığı selamlama konuşmasında, kısa bir süre önce Kazlıçeşme’de gerçekleştirilen ‘milli iradeye saygı ‘ mitingi ve Bağcılar Metrosu açılışı dolayısıyla Başbakanımız ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’I ilçemizde kalabalık ve coşkulu bir şekilde ağırlamanın mutluluğunu yaşadık dedi. İl Başkanlığımız tarafından Çanakkale şehitliğinde düzenlenen iftar programında aziz şehitlerimiz ve dünyanın dört bir tarafından gelen torunları ile aynı mekân ve iklimde iftar yapmanın mutluluğunu teşkilat mensuplarıyla paylaştı. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da günahlardan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının tüm Türkiye ve İslam coğrafyası için hayırlara vesile olmasını, nice Ramazanlara birlik, beraberlik ve huzur içinde kavuşmalarını dileyen ÖZTÜRK; Partinin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen teşkilat mensuplarına gösterdikleri gayret ve vefalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

     “Ramazan paylaşmaktır, paylaş ki kardeş olasın “ sloganıyla paylaşmaya vurgu yapan ak parti istanbul İl Başkanı Sayın Aziz BABUŞCU’nun selamlama ve teşkilatın Ramazan ayını tebrik eden mesajı okundu.

Yapılan samimi sohbetlerden sonra program son buldu.