loading.gif
mobile-banner-bg

Tıp Bayramı

...
14 Mart 2016 - Pazartesi

.

14 MART TIP BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK Başkanlığında 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen organizasyonda başta Bağcılar Devlet Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yaser MÜSLÜMANOĞLU, Bağcılar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Arzu AYDINLI, Bağcılar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet YILMAZ, Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Hülya TİRYAKİ olmak üzere ilçemizde bulunan aile sağlığı merkezleri ve özel hastaneler ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve mahalle teşkilatlarımız tarafından ziyaret edildi.

  Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI, Kadın kolları başkanı Fatma Kıratlı , Gençlik kolları başkanı Yavuz Selim BABÜR ve beraberindeki heyetle Bağcılar Devlet Hastanesi Başhekimliğini ziyareti esnasında yapmış olduğu konuşmada hekiminden sağlık teknisyenine, hasta bakıcısından ambulans şoförüne kadar zor şartlar altında fedakarca çalışan sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını tebrik etti.

  Türkiye Cumhuriyetinin son dönemlerde sağlık alanında gerçekleştirdiği projeler ve yatırımlarla yalnız yurtiçinde değil yurtdışında da ilgiyle takip edildiğini ve sağlık alanındaki çalışmalardan övgüyle söz edildiğini belirtti. Artış gösteren sağlık turizmi göstergelerinin bu konudaki başarılarımızın en güzel ispatıdır. Sağlık personeli tarafından halkımıza sunulan sağlık hizmetlerinde kalitenin milletimiz tarafından memnuniyetle karşılandığını vurguladı. Bizlerde siyasi parti yöneticileri olarak yapılan kaliteli hizmetlere şahidiz ve tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

  Ziyaret esnasında özellikle 22 Temmuz 2015 tarihinde başlayan operasyonlar öncesi ve sonrasında terörle mücadele edilen bölgelerde canlarını hiçe sayarak görev yapan doktorundan ambulans şoförüne kadar tüm sağlık personelinin milletimizin gönlünde ayrı bir yer tuttuğu görülmüştür ve şehid olan sağlık personelimize de Allah cc rahmet etsin dedi.

  Son yıllarda artan sağlık personeline karşı şiddet ve hakaret olaylarını gerçekleştiren, insanlıktan nasibini almamış olanların bu insanlı dışı hareketlerini sona erdirmek için gerekli yasal düzenlemeleri yaptıklarını belirtti.

Yapılan istişarelerin ardından ziyaret sona erdi.