loading.gif
mobile-banner-bg

Stk İftarı

...
21 Temmuz 2013 - Pazar

.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE İFTAR SOFRASI PAYLAŞILDI

      Akparti Bağcılar İlçe Başkanlığının düzenlediği geleneksel “STK İftarı” İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK’ün ev sahipliğinde düzenlendi.

      Programa İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI, Kadın Kolları Başkanı Fatma KIRATLI, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah ÖZDEMİR, İlçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, İş adamları, mahalle Muhtarları ve Kanaat önderlerininde bulunduğu iftar programına yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

      Programda İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK yaptığı selamlama konuşmasında;  Ülkenin normalleşmesi için halkın talepleri ile siyaset arasındaki ilişkinin güçlü ve belirleyici olması gerektiğine değindi. Katılımcı demokrasinin en önemli organlarından olan Sivil Toplum Kuruluşları, İşadamları ve Kanaat önderlerİ ile sürekli irtibatta olduklarını, Gerek hükümet gerekse Belediyeler nezdinde STK’lar ile yaptığımız iştişareler neticesinde ülkemizin kalkınmasına katkı ve kaynakların etkin kullanılmasında bu sayede başarılı olduklarını ifade etti.

      Mübarek Ramazan ayının tüm Türkiye ve İslam coğrafyası için hayırlara vesile olmasını, nice Ramazanlara birlik, beraberlik ve huzur içinde kavuşmalarını diledi, İlçede faaliyet gösteren STK mensuplarına katılımlarından ve gösterdikleri gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

      “Ramazan paylaşmaktır, paylaş ki kardeş olasın “ sloganıyla paylaşmaya vurgu yapan İl Başkanımız Sayın Aziz BABUŞCU’nun selamlama ve katılımcıların Ramazan ayını tebrik eden mesajı okundu.

Yapılan samimi sohbetlerden sonra program son buldu.