loading.gif
mobile-banner-bg

Şehit Yürüyüşleri

...
11 Aralık 2016 - Pazar

.

Teröre karşı omuz omuza yürüdük...

 

 

 

        İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı yakınında maç sonrası yaşanan terör saldırısına AK PARTİ BAĞCILAR İLÇE BAŞKANLIĞI OLARAK düzenlediğimiz yürüyüş ile tepki gösterdik.

 

İki bini aşkın katılımla, Sancaktepe Mahallesi Çarşı Caddesi’nden İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına kadar yaptığımız yürüyüş sırasında gür bir sesle terörü lanetleyerek, her zaman devletimizin ve polisimizin yanında olduğumuzu haykırdık. 


         AK Parti İlçe Başkanımız İsmet Öztürk , Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı, tüm kademe teşkilatlarımız,  sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarların da yer aldığı yürüyüşümüze iki bini aşkın ilçe sakini katıldı. Sancaktepe Mahallesi'ndeki Çarşı Caddesi’nden başlayan yürüyüşümüz sırasında beraberlik mesajları verildi. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne ulaşan kortejimiz, burada canları pahasına terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin yanlarında olduklarımızı haykırdık. Terör saldırısında şehit düşen polis memurlarımızın ruhuna Fatiha okuduktan sonra, Emniyet Müdürlüğü önünden istiklal marşı okuyarak ayrıldık. 

"MEVLİD OKUTTUK"

Terör saldırısına gür sesiyle karşı duran Bağcılarlılar, yürüyüş sonrası Merkez Camisi'nde okuttuğumuz  Mevlid-i Şerif'i dinledi. Camiyi dolduran ilçe sakinleri bolca dua etti, şehitlerin ruhuna fatiha okudu.