loading.gif
mobile-banner-bg

SARIYER’DE COŞKULU KONGRE YENİ BAŞKAN ÖZDEMİR

...
08 Kasım 2008 - Cumartesi

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na Hüseyin Özdemir seçildi. Kongrede konuşan Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, “Bir Sarıyerli olarak burada bulunmaktan çok mutluyum” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise Sarıyer’e denizaltı metro sözü verdi.

 

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na Hüseyin Özdemir seçildi. 2 Kasım 2008 Pazar günü saat 16.00’da Türker İnanoğlu Maslak Show Center ‘TİM)’da gerçekleştirilen AK Parti Sarıyer İlçesi 3. Olağan Kongresi’ne Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ve eşi Birol Çubukçu, Devlet Bakanı Murat Başeskioğlu, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, AK Parti İstanbul Milletvekilleri, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, il yönetim kurulu üyeleri, AK Partili belediye ve ilçe başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile kalabalık bir partili topluluğu katıldı.

Coşkulu kongrede konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, her kongrenin yeni bir başlangıç, bir tazelenme olduğunu ifade etti. Kongrelerin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Başkan Babuşçu, ““Bazı muhaliflerimiz “Biz halka yeterince inemiyoruz” diyor. Bu sakat bir anlayıştır. Çünkü halka inilmez, millete inilmez! Halkın kendisi olunur!” dedi.

TOPBAŞ’TAN DENİZALTI METROSU SÖZÜ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş ise, Sarıyer İlçe Teşkilatı'nın 3. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada çağdaş bir şehir yaratmada ulaşımın önemini vurguladı. Topbaş, “Metro ağımız tamamlandığında, Sarıyer’den Silivri, Kartal, Beykoz, hatta Olimpiyat Stadı’na gitmek mümkün olabilecek” diye konuştu. Başkan Topbaş, “27 Kasım'da 4. Levent’ten, Atatürk Sanayi Sitesi istasyonuna metronun deneme sürüşü başlayacak. Metronun son durağı ise Sarıyer-Çayırbaşı olacak. Bu arada Beşiktaş'tan Sarıyer’e sahil boyunca denizaltından ulaşımı sağlayacak bir metronun da planlamasını yapıyoruz. İstanbul’da 500 km. üzerinde bir mesafe metroyla aşılıp, kentin trafik sorunu çözülecek” dedi.

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, “Bir Sarıyerli olarak burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

Seçim sonucu Hüseyin ÖZDEMİR’in başkanlığındaki ilçe asil yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

1- Abdullah Günaylı
2- Ahmet Yayla
3- Ahmet Turan
4- Ayşe Ilıcalı
5- Can Akçay
6- Dursun Küçükel
7- Emine Küçük
8- Fatih Türk
9- Fulya Gür
10- Gülçin Bayrak
11- Gülsel Erden
12- Halil Akıncı
13- Mazlum Kalender
14- Mehmet Büyük
15- Necmettin Demir
16- Necati Korkmaz
17- Nihal Akın
18- Orhan Yaşar Aydın
19- Osman Can
20- Ramazan Yücel
21- Saniye Çolakoğlu
22- Savaş Özdemir
23- Sedat Kamburoğlu
24- Sefer Bilgin
25- Sibel Tekin
26- Şefik Akın
27- Yaşar Girgin
28- Yıldız Erdoğan
29- Zübeyir Arı

İl Asil Delegeliklerine ise şu isimler seçildi:

1) Ekrem Erdem

2) Hüseyin Özdemir

3) Yusuf Tülün

4) Yasemin Demir

5) Mustafa Başaran

6) Nurettin Çelik

7) Murat Yalçıntaş

8) M. Akif Şişmanoğlu

9) Cemil Özbalta

10) Sündüz Şişman

11) Ali Turan

12) Muhlis Arvas

13) Selim Akgün