loading.gif
mobile-banner-bg

Ramazan Bayramı

...
28 Temmuz 2014 - Pazartesi

.

AKPARTİ BAĞCILAR’DA BAYRAMLAŞMA

AK Parti Bağcılar İlçe teşkilatı, Bağcılar İlçe binasında bayramlaştı. Bayramlaşma törenine Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Süleyman SOYLU, İstanbul milletvekili Ömer DİNÇER, İstanbul milletvekili Harun KARACA, İl teşkilat Başkanı Halis DALKILIÇ,İl yönetim kurulu üyesi Ahmet Selim KÖROĞLU,İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK,Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI  ve teşkilat mensuplarımız katıldı.

Eski Milli Eğitim Bakanı ve İstanbul milletvekilimiz Prof. Dr. Ömer DİNÇER, İstanbul milletvekilimiz Harun KARACA,  İl teşkilat Başkanımız Halis DALKILIÇ, İl yönetim kurulu üyemiz Ahmet Selim KÖROĞLU, İlçe başkanımız İsmet ÖZTÜRK ve Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı’nın yaptıkları konuşmalarda Halkımızın ilk defa kendi oyları ile Cumhurbaşkanını seçeceği vurgusunu yaparak teşkilat mensuplarımızın bayramını ayrı ayrı kutladılar.

Milletvekillerimiz ve yöneticilerimizin yapmış olduğu konuşmalardan sonra kürsüye gelen Genel Başkan Yardımcımız Sn. Süleyman SOYLU yapmış olduğu konuşmada bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, küskünlerin kucaklaştığı mutluluk günleri olduğunu ifade etti. Böyle güzel bir bayrama kavuşturduğu için Cenab-ı Hakka şükreden SOYLU kandan, gözyaşından, nefret ve kinden uzak nice bayramlara hep birlikte birlik ve beraberlik içinde kavuşmamızı Yüce Allah’tan dilerim dedi. Müslüman coğrafyalarda yaşanan büyük sıkıntılardan dolayı Ramazan Bayramının buruk geçtiğini ifade eden Soylu, zulme uğrayan kardeşlerimizin Türkiye Cumhuriyeti olarak her zaman yanında olduğumuzu ve bu ülkelerin biran evvel huzur, istikrar ve güven ortamına kavuşması için ülke olarak elimizden ne gelirse yapmanın gayreti içinde olduğumuzu ifade etti.

10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimini de değinen Soylu, bütün engellemelere rağmen Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Cumhurbaşkanlığı makamının en tabii hakkı olduğunu ifade etti. 10 Ağustos’ta milletimizin ilk defa doğrudan cumhurbaşkanını seçeceğini ifade eden Soylu, Devlet ile millet arasından denge makamı olan ve hatta devletten taraf olan cumhurbaşkanlığı makamının Recep Tayyip EROĞAN’ın seçilmesiyle milletle devletin kaynaştığı makam olacağını ifade etti. 3 Ağustos Pazar günü Maltepe’de yapılacak olan mitinge yoğun bir katılım beklediğini anlatan Soylu,30 mart seçimleri öncesi sandığa gitmeden önce milletimizin ‘milli irade mührünü’  YENİKAPI’da vurduğunu, bu seferde MALTEPE’de 12 yıldır olduğu gibi hiçbir endişeye gerek duymadan bu büyük emaneti Recep Tayyip ERDOĞAN’ın omuzlarına yükleyeceğini teşkilat mensuplarına anlattı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin dünya mazlumları için de bir umut olduğunu ifade eden Soylu, kardeşlerimiz bizleri bekliyor, umutlarını bizlere bağlamışlar bu umudu yarıda bırakmamak için elimizden ne geliyorsa yapmamız gerektiğini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından teşkilat mensuplarımızın bayramlaşmasıyla program son buldu.