loading.gif
mobile-banner-bg

Müşahit İftarı

...
28 Haziran 2015 - Pazar

.

MÜŞAHİTLERİMİZLE İFTAR SOFRAMIZI PAYLAŞTIK

  Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sandık müşahitleri  iftar programı Mahmutbey stadında gerçekleştirildi. Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK  Başkanlığında gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI, Kadın  ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimleri, Mahalle Başkanları ve 1365 sandıkta görev yapan 3500 müşahit'in katılımıyla yoğun ilgi gösterildi.

  İlçe Başkanımız İsmet ÖZTÜRK yapmış olduğu konuşmada 7 Haziran 2015 seçimlerini değerlendirdi. Ak Parti olarak sorumluluklarımızın farkındayız ve sandıktan çıkan tabloya göre hareket edeceğiz dedi. Ak Parti Bağcılar ilçe teşkilatı olarak 10 seçimden zaferle çıktığımızı ve Teşkilatımızın her zaman bütün mensuplarıyla beraber olası bir erken seçime hazır olduğunu vurguladı. Seçim sonuçlarının sandık bazlı değerlendirileceğini belirtti.

  ‘Seçim Sandıkta Kazanılır’ sözünün ne kadar önemli olduğunu sandık müşahitlerimizin bu seçimde de gösterdiği başarılı, dikkatli, özverili çalışmalarla en hızlı ve doğru sonuçları aldığımızı ve bu gururu hep beraber yaşadığımızı sandık müşahitlerimizle paylaşarak herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Yapılan istişarelerin ardından program sona erdi.