loading.gif
mobile-banner-bg

Milletvekillerimizin İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor

...
11 Ağustos 2015 - Salı

.

MİLLETVEKİLLERİMİZİN İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

   AK Parti İstanbul Milletvekili Özlem ZENGİN Bağcılar ilçe teşkilatımızı ziyaret etti. Ziyaret esnasında gündemdeki meseleler hakkında görüşlerini İlçe Teşkilatı ile paylaştı. Seçimlerde göstermiş oldukları üstün gayret ve başarılardan dolayı başta ilçe başkanımız İsmet ÖZTÜRK ve ekibine ayrı ayrı teşekkür etti.

   AK Parti İstanbul Milletvekili Özlem ZENGİN İlçe ziyaretinin ardından Bağcılar yürüyüş yolunda bulunan esnaflarla beraber kahvaltılı istişare toplantısına katıldı. Toplantı esnasında meclis başkanlığı seçim süreci, koalisyon görüşmeleri, son zamanlarda artan terör olayları ve güvenlik güçlerimizin yapmış olduğu operasyonlar hakkında esnafı bilgilendirdi. Bugüne kadar olduğu gibi yapmış olduğumuz tüm icraatlar da milletimizin görüş ve menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini vurguladı. Yalnız seçim süreçlerinde değil seçimlerden sonra da milletimizle olan irtibatımızı koparmadıklarını belirtti. 7 Haziran 2015 seçimlerinde ortaya çıkan tabloya göre yapılan koalisyon görüşmelerinin demokratik göstergeler açısından olumlu geçtiğini, 13 yıllık kazanımların kaybetmemek ve 2023 hedeflerini gerçekleştirmek doğrultusunda hareket etmek zorunda olduklarını ve bu doğrultularla hükümet kurma çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı. Görüşmelerin 45 günlük yasal süre içinde olumsuz sonuçlanması durumunda Ak Parti teşkilatlarında uzun yıllar görev yapmış biri olarak teşkilatlar olarak seçimlere her zaman hazır olduklarını vurguladı.7 Haziran 2015 seçimleri sonrası ortaya çıkan tabloda milletimizle yaptığımız istişareler ve aziz milletimizin koalisyon dönemi tecrübelerini de göze alarak erken seçime gitmeleri konusunda yoğun talep olduğunu beyan etti.

  Yapılan istişarelerin ardından İstanbul Milletvekili Özlem ZENGİN, İlçe Başkanımız İsmet ÖZTÜRK ile beraber cadde esnafını ziyaret etti.