loading.gif
mobile-banner-bg

Mahalle Danışma Meclisleri

...
02 Aralık 2016 - Cuma

.

 Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanlığı olarak katılımcı demokrasinin en güzel örneklerinden biri olan “Mahalle Danışma Meclisleri ve Üye buluşmalarını” mahalle teşkilatlarımızın organizasyonları ile 22 mahallemizde ayrı ayrı gerçekleştirdik.

 Aktif teşkilat mensuplarımızın ve üyelerimizin yoğun katılım gösterdiği programlarda üyelerimizle gerek yerel gerekse ulusal ölçekte ülke meseleleri hakkında istişarelerde bulunduk.

 İlçe başkanımız İsmet ÖZTÜRK 22 mahallemizde ayrı ayrı gerçekleşen danışma meclislerinde yapmış olduğu konuşmalarda,  15 TEMMUZ İŞGAL girişimi ve sonrasında ülkemiz üzerinde yapılmak istenen planların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde aziz milletimiz tarafından bertaraf edildiğini ,  çok kısa bir sürede ülke olarak demokratik sistemin, hukuk çerçevesinde yeniden yapılandırıldığını, darbe girişimi atlatan bir ülkede bu kadar kısa bir sürede ekonomik ve siyasi hayatın hiçbir aksaklığa meydan vermeden devam ettiğini vurguladı.

 Ülkemizin  uluslararası alanda yalnızlığına itilme planlarına  rağmen  22 Temmuz 2015 tarihinden beri artarak devam eden terörle mücadele konusundaki kararlılığına vurgu yaptı. Cumhurbaşkanımızın ifadesine göre, Darbe ve terörle gerçekleştirilemeyen Türkiye Cumhuriyetini yıldırma ve sindirme programlarının ekonomik saldırılarla devam ettiğini vurgulayan İsmet ÖZTÜRK, biz birlik içinde hareket ettiğimiz müddetçe nasıl ki 27 Nisan 2007 e-muhtırasını, 2008 yılında kapatılma davasını, 7 Şubat 2012 Mit krizini, Mayıs 2013 Gezi kalkışmasını, 17-25 Aralık 2013 hukuki darbe girişimlerini , 22 Temmuz 2015 güneydoğu vilayetlerini işgal planlarını ve son olarak 15 temmuz darbe girişimini bertaraf ettiysek, ülkemizin ekonomi ile terbiye edilmesine de müsaade etmeyeceğiz. 2023 hedeflerimizde bizi hiçbir güç alıkoyamayacaktır dedi.

 “Bizler Ak Parti teşkilatları olarak yalnız seçim zamanı değil, seçim haricinde de milletimizle bir araya geliyoruz. Gerek düzenli olarak yaptığımız esnaf ziyaretleri gerek STK ziyaretleriyle milletimizin dertleri ile dertleniyor ve milletimizle olan irtibatımızı kavi hale getiriyoruz. Milletimizden aldığımız güçle beraber nasıl bugüne kadar yapılan seçimlerde oylarımız artırarak zaferle çıktıysak önümüzdeki referandumdan da birlik ve beraberlik içinde hareket ederek zaferle çıkacağız dedi.

 Bölge coğrafyamızda yaşanan sıkıntılara rağmen ülkemizin istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini belirten İsmet ÖZTÜRK, Ak Partinin yalnız aziz milletimizin değil mazlum ve mağdur coğrafyaların umudu olduğunu, bu bilinçle kutlu yolculuğumuza devam etmek zorunda olduğumuzu belirtti. Teşkilatlar olarak il başkanlığımızın verdiği talimatlar doğrultusunda sandık yönetim kurullarının güncellenmesi , üye buluşmaları, üye ziyaretleri, danışma meclisleri, STK ziyaretleri, esnaf ziyaretleri , SEÇ eğitimleri , sektör buluşmaları, AKSEM eğitimleri gibi çalışmalarla üzerimize düşeni en iyi şekilde yapıyoruz. İnşallah bu çalışmaların karşılığını da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aziz milletimiz değerlendirecektir dedi.