loading.gif
mobile-banner-bg

Kuruluşumuzdan Bugüne Görev Yapan Teşkilat Mensuplarımızla İştişare Toplantılar

...
27 Ağustos 2015 - Perşembe

.

  Ak Parti Bağcılar ilçe teşkilatında kuruluşundan bugüne kadar görev yapan ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanları mevcut ilçe yönetim kurulu üyeleri ile yemekli istişare toplantılarında bir araya geldi. Ak parti Bağcılar ilçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantılarına Ak parti Bağcılar kurucu İlçe Başkanı VE 22. 23. 24. dönem İstanbul Milletvekili Ünal KACIR, Ak Parti İstanbul il yönetim kurulu üyesi Hamide MERCAN, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI, Gençlik Kolları Başkanı Dursun TİRKİ ve Kadın Kolları Başkanı Fatma KIRATLI katıldı.

  Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK konuşmasında 7 Haziran 2015 seçim sonuçları, meclis başkanlığı seçim süreci, koalisyon çalışmaları, terör örgütlerine yapılan operasyonlar, seçim hükümeti ve 7 Haziran 2015 seçimlerinden bugüne kadar yapılan teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26.dönem milletvekili seçimleri için seçim takviminin 31 Ağustos 2015 tarihi itibari ile başladığını belirten İsmet ÖZTÜRK, kuruluşundan bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da geçmiş dönemlerde görev yapmış teşkilat mensuplarımızın tecrübelerinden istifade edeceklerini vurguladı.

  Bağcılar Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI, teşkilat mensuplarına belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. 7 Haziran 2015 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Birlik, beraberlik ve samimi bir çalışma ile 1 Kasım 2015 seçimlerinde istedikleri sonucu  elde edeceklerini belirtti.

  Kuruluşundan bugüne görev yapmış teşkilat mensuplarımızın görüş ve önerilerini samimiyetle paylaştığı toplantı istişarelerin ardından sona erdi.