loading.gif
mobile-banner-bg

GAZZE'DEKİ DRAMIN FOTOĞRAFLARI BAĞCILAR'DA SERGİLENDİ.

...
18 Ocak 2009 - Pazar

AK PARTİ BAĞCILAR GENÇLİK KOLLARI TARAFINDAN DÜZENLENEN FOTOĞRAF SERGİSİ'NDE GAZZE DRAMININ FOTOĞRAFLARI BAĞCILAR MEYDANI'NDA SERGİLENDİ.

 AK Parti İlçe Başkanı Necati Kargöz, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Özdemir AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri,Gençlik ve Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı sergi açılışında İsrail vahşeti kınandı.

Sergide bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Necati Karagöz, Filistin'de yaşanan dramın bir an önce bitmesini istiyoruz. Türkiye, bu vahşete duyarsız kalmamıştır. Biz de dramı anlatan fotoğraflarla ve yardım kampanyası ile bu vahşete, drama tepkimizi ortaya koymak istedik.

Fotoğraf sergisini gezen Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da, gördüğü vahşet karşısında duygulanarak, 'Dünyanın neresinde olursa olsun, hangi dinden, dilden ırktan olursa olsun zulüm olmamalıdır. 21.yüzyılda dünyanın gözü önünde vahşet ve zulüm yaşanmaktadır. Bir an önce bitmesi için hem dua ediyoruz hem de yardım kampanyalarımızla duyarlılığımızı tüm dünyaya göstermek ve elimizi uzatıyoruz." dedi.