loading.gif
mobile-banner-bg

Ekm ve Ykm İftarı

...
26 Haziran 2015 - Cuma

.

ENGELLİ VE YAŞLILARIMIZLA  İFTAR

            Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanlığının düzenlediği geleneksel “Engelliler  ve Yaşlılarla iftar ” programı ,İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK’ ün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

            İl Başkan yardımcısı Habibe Çiftçioğlu BAŞER, İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI , İl  Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Engelliler Komisyon Başkanı Hamza DOĞAN ve komisyon üyelerinin katılım sağladığı programda iftar sofrasını paylaşmanın mutluluğu yaşandı.

            İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK yaptığı selamlama konuşmasında Ramazan ayını toplumun tüm kesimleriyle birlik ve beraberlik içinde geçirmeye gayret ettiklerini, insanımızın sorunlarına yalnız Ramazan ayında değil her zaman çözüm bulma konusunda gayretli olduklarını ifade etti. Gerek hükümet gerekse yerel yönetimler nezdinde engelli ve yaşlılara dönük yapılan yasal düzenlemeler ve yardımlarla toplumun önemli bir kısmını oluşturan engelli ve yaşlıların sorunlarına çözüm yolları bulmaya çalışmaya devam edeceklerini beyan etti. 7 Haziran 2015 seçim sonuçlarını da değerlendiren ÖZTÜRK, “sandıktan çıkan sonuçlara göre hareket edeceğiz, koalisyon çalışmaları için gerekenleri yapacağız fakat sonuç alamadığımız takdirde çözüm adresi olarak millete gitmeye her zaman hazırız” dedi.

            Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI  konuşmasında engellilere yönelik faaliyetlerini ve dünya çapında elde ettikleri  başarıları misafirlere anlattı. Engelli ve yaşlılara yönelik faaliyetlerinin geçici olmadığını her alanda yaşadıkları sorunları çözmeye yönelik olduğunu ifade etti.

            İl Başkan Yardımcısı Habibe ÇİFTÇİOĞLU BAŞER konuşmasında il teşkilatı olarak ilçelerle beraber engelli ve yaşlılara hizmet konusunda her türlü gayreti gösterdiklerini, siyasi ve toplumsal yaşamda onların bilgi, beceri ve tecrübelerinden her zaman yararlandıklarını ifade etti. 7 Haziran 2015 seçimlerinde elde edilen başarıda engelli ve yaşlıların büyük gayreti olduğunu da ifade eden ÇİFTÇİOĞLU,koalisyon görüşmelerinde sonuç alınamazsa seçimlere tüm teşkilatlar olarak her zaman hazır olduklarını ifade etti.

           Engelli teşkilat mensuplarının Kuranı Kerim okuduğu, ilahiler söylediği ve sunuculuğunu yaptığı program yapılan samimi sohbetlerden sonra  son buldu.