loading.gif
mobile-banner-bg

BAĞCILARDA AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

...
02 Şubat 2018 - Cuma

.

BAĞCILARDA AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUTULDU.

Türk silahlı kuvvetlerince Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytindalı Harekatında şehit olan askerlerimiz için Bağcılar’da bulunan 22 camide mevlit okutuldu.

AK Parti Bağcılar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda başta Zeytindalı Harekatında şehit olan askerlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz için mevlit okutuldu. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından vatandaşlarla birlikte harekatın başarıyla sonuçlanması, milletimizin birlik ve beraberliği için dualar edildi.

Mevlit programında konuşan İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK, Suriye’nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen Zeytindalı Harekatında şehit olan askerlerimize Allah’tan (cc) rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Millet olarak tek vücut olduk. Sınırlarımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridoruna izin vermeyeceklerini, ülkemizin son iki yüzyıldır büyük fedakarlıklarda bulunduğunu, kalan topraklarımızda birlik ve huzur içinde yaşamamıza engel olanlara karşı mücadelemizi sürdüreceğimizi belirtti. Türkiye’nin gücünü ve terörle mücadele konusundaki kararlılığını kimsenin test etmemesi gerektiğini vurgulayan İsmet ÖZTÜRK, “çok acılar çektik, çok şehitler verdik. Mücadeleyi bırakmadık. Tek fert kalana dek mücadeleyi sürdürmeye devam edeceğiz”.

Mevlit programının ardından teşkilat mensuplarımız tarafından vatandaşlarımıza çorba ikramı yapıldı.