loading.gif
mobile-banner-bg

BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI LOKMAN ÇAĞRICI

...
16 Ocak 2009 - Cuma

29 Mart 2009 Yerel Seçimlerine yoğun bir çalışma temposu ile hazırlanan AK Parti'de adayların isimleri de netleşiyor. Adayların belirlenmesi konusunda titiz bir çalışma yürüten genel merkez, İstanbul İlçe Belediye Başkan aday adaylarının heyecanlı bekleyi

29 Mart 2009 Yerel Seçimlerine yoğun bir çalışma temposu ile hazırlanan AK Parti'de adayların isimleri de netleşiyor. Adayların belirlenmesi konusunda titiz bir çalışma yürüten genel merkez, İstanbul İlçe Belediye Başkan aday adaylarının heyecanlı bekleyişine bugün son noktayı koydu. 342 aday adayının yarıştığı 34 başkanlık koltuğu için aday olacak isimler, İstanbul İl Başkanlığı binasında düzenlenen bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu. Saat 16.00’da konferans salonunda başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanımız Aziz Babuşcu, yerel yönetimlerin önemine vurgu yaparak, ‘’Günümüzde değişen koşullara uygun olarak yerel yönetimlerde de büyük bir zihniyet değişimi yaşandığı ve AK Parti’nin bu konuda büyük bir öncülük görevi üstlendiği yadsınamaz bir gerçektir’’ dedi. Konuşmasında, AK Parti’nin yerel yönetim anlayışını, ‘’Güvenilir, Temiz, Düzenli, Estetik, Demokratik, Barışçı, Sağlıklı, Kalkınmacı, Şefkatli, Zarif, Finans Merkezi olan, Eşitlikçi ve Şeffaf’’ ifadeleri ile anlatan Başkan Babuşcu, çalışmaların tüm hızıyla süreceği mesajını verdi.

Aziz Babuşcu, İlçe Belediye Başkanlığı’na talip olan aday adaylarına teşekkür ederken, başvuruda bulunan her adayın birbirinden daha değerli ve liyakat sahibi olması nedeni ile isim belirleme noktasında yaşanan sıkıntılara da dikkat çekti. Hizmet için çıkılan yolda kayıplardan bahsedilemeyeceğini belirten Başkan Babuşcu, aday olamayan isimlerin her türlü bilgi ve birikimlerinin millete hizmet yolunda mutlaka değerlendirileceğinin altını çizdi.

‘’Çünkü biz mevki ve makamların amaç değil araç olduğuna inanmış bir davanın mensuplarıyız.’’ diyen İl Başkanımız Aziz Babuşcu, konuşmasına, “Madem başka İstanbul yok, o halde AK Parti!” ifadesi ile son verdi.

Salonu dolduran yüzlerce partilinin heyecanlı bekleyişi ise genel başkan yardımcısı Abdulkadir Aksu’nun kürsüye çıkması ile son buldu. Aksu, İlçe Belediye Başkanlıkları’na aday gösterilen isimleri tek tek okurken, salondan da alkış sesleri yükseldi. Çok sayıda basın mensubunun takip ettiği açıklama, adayların isimlerinin açıklanmasının ardından son buldu.

İstanbul Büyükşehir: Kadir Topbaş


Bağcılar: Lokman Çağırıcı


Adalar : Coşkun Özden
Arnavutköy: Ahmet Haşim Baltacı
Başakşehir: Mevlüt Uysal
Bayrampaşa: Hüseyin Bürge
Beşiktaş; Sibel Fatma Çarmıklı
Büyükçekmece: İlker Gürbüz
Çatalca: İsmail İp
Çekmeköy: Ahmet Poyraz
Esenler: Teyfik Göksu
Eyüp: Deniz Köken
Fatih: Mustafa Demir
Kartal : Bekir Kılıç
Pendik: Salih Kenan Şahin
Sultanbeyli: Hüseyin Keskin
Sancaktepe: İsmail Erdem
Sultangazi: Cahit Altunay
Kadıköy: Sinan Genim
Sarıyer: Mehmet Akif Şişmanoğlu
Şişli: Emin Haberdar
Beyoğlu: Ahmet Misbah Demircan
Şile: Can Tabakoğlu
Kağıthane: Fazlı Kılıç
Küçükçekmece: Aziz Yeniay
Zeytinburnu: Murat Aydın
Ümraniye: Hasan Can
Bahçelievler: Osman Develioğlu
Gaziosmanpaşa: Erhan Erol
Silivri: Hüseyin Turan
Güngören: Şakir Yücel Kahraman
Maltepe: Fikri Köse
Tuzla: Şadi Yazıcı
Esenyurt: Necmi Kadıoğlu
Ataşehir: Ömer Abamor
Bakırköy: Oğuz Satıcı