loading.gif
mobile-banner-bg

16 NİSAN 2017 HALKOYLAMASI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

...
03 Mayıs 2017 - Çarşamba

.

16 NİSAN 2017 HALKOYLAMASI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

AK Parti Bağcılar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi 16 Nisan 2017 Halkoylaması sonuçları değerlendirme toplantısı Bağcılar Halk sarayında gerçekleştirildi.

AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet ÖZTÜRK başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Bağcılar Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI, Kadın Kolları başkanı Fatma KIRATLI, Gençlik kolları başkanı Dursun TİRKİ ve mahalle yönetim kurulu üyelerimiz katıldı.

İlçe Başkanımız İsmet ÖZTÜRK programda yaptığı konuşmada Anayasa değişiklik paketinin mecliste 339 oyla kabul edilmesi sürecinden başlayarak aziz milletimiz tarafından %51,4 oy oranı ile kabul edildiği 16 Nisan 2017 akşamına kadar Başbakanımızın gösterdiği hedefler ve İl başkanlığımızın talimatları doğrultusunda sıkılmadık el,çalınmadık kapı bırakmayacak şekilde SKM çalışmalarımızı sürdürdük. SKM programlarımız çerçevesinde çalışmalarımızı tüm kademlerimizle birlikte uyum içerisinden gerçekleştirdik. İlçe teşkilatı olarak, 16 Nisan 2017 gecesi “keşke şu faaliyetleri de yapsaydık” demeyecek şekilde mazbataları ilçe seçim kuruluna güvenli bir biçimde teslim edinceye kadar çalışmalarımızı sürdürdük. Teşkilatımızın tüm kademeleri ile birlikte ev sohbetleri, call center aramaları, esnaf ziyaretleri, üye ve seçmen ziyaretleri, hemşehri buluşmaları, STK ziyaretleri, kahvehane ve fabrika ziyaretleri, dahil olmak üzere ilçemizde bulunan tüm seçmenlere dokunma fırsatını bulduk. Seçmenlerimize anayasa değişiklik paketi hakkında bilgilendirme yaptık, sorunlarını dinledik. Propaganda faaliyetleri sürecinde işinden, ailesinden fedakarlık yaparak asli görevlerinin yanında “arkadaşlar, şu programda var” dediğimizde hiç tereddüt etmeden katılım gösteren ve Büyük Türkiye havuzuna 270.000 oy göndermemize katkı sağlayan Belediye Başkanımıza, ilçe yönetimimizden meclis üyelerimize, kadın kollarımızdan  gençlik kollarımıza, mahalle yönetimlerimizden sandık yönetim kurulu üyelerimize, sandık kurulu üyelerimizden müşahitlerimiz kadar tüm teşkilatımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

16 Nisan 2017 halkoylaması sonuçlarını sandık sandık değerlendireceklerini belirten İsmet ÖZTÜRK, 16 Nisan 2017 gecesi seçim sonuçları netleştikten sonra Kurucu genel başkanımız, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın talimatları doğrultusunda ilk hedefimiz Mart 2019 yerel seçimleri olmak üzere 3 KASIM 2019 seçimleri için çalışmalarımıza şimdiden başladığımızı belirtmek isterim dedi.

Yapılan istişarelerin ardından program sona erdi.